Endermologie

Het evenwicht tussen opslaan en afvoeren van vetten is een natuurlijk proces waarvoor de adipocyten (afslank cellen) instaan.

Ondanks een gezonde lifestyle en regelmatig sporten gebeurt het vaak dat er op bepaalde zones in het lichaam meer vet wordt opgeslagen bijvoorbeeld op de buik, benen en billen waardoor lokale vetophopingen en cellulite zichtbaar worden.

De behandeling is gebaseerd op een diepe, mechanische bindweefselmassage door de Cellu M6 van LPG die blokkades opheft en die ervoor zorgt dat de stofwisseling en bloedcirculatie sterk verbetert en afvalstoffen worden afgevoerd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het LPG apparaat.

Het LPG apparaat lift, rolt en masseert de (onder)huid zodanig dat vetophopingen losser raken en afnemen waardoor de huid haar elasticiteit weer terug krijgt, de doorbloeding en vochtcirculatie wordt gestimuleerd en de structuur van de huid zich herstelt. De huid ziet er gezonder en strakker uit en voelt zacht aan. De behandeling is pijnloos.

De LPG technieken worden sinds talrijke jaren gebruikt door plastische chirurgen, dermatologen, artsen, kinesi- en fysiotherapeuten, instituten en befaamde spa’s. De werking is bewezen door meer dan 105 klinische en wetenschappelijke studies.

Voor meer informatie verwijs ik naar de website van LPG; endermologie: www.lpgbenelux.com
Ik geef de volgende behandelingen met het LPG Cellu M6 apparaat:

lipomassage
endermolift
● drainage
● littekens/ striae
● massage

Neem contact met mij op

06 - 19 60 05 81

info@bymarisa.nl

Max de Haasstraat 10, 1087 MD, Amsterdam