Binnen 23 minuten gefocust en opgeladen dankzij deze unieke Quick Recharge audio

Gratis Quick Recharge
0 +
Deelnemers Yoga Nidra
1 +
Nidra ervaren
Yoga Nidra is voor mij ultieme zelfcare en de manier om even in mezelf te keren in het hectische leven met een drukke baan en jonge kinderen. Na een klein half uurtje voel ik me als herboren en kan ik er weer tegenaan. Naast energie geeft het me ontspanning en kracht. Vaak zie ik alles een stuk helderder als ik Yoga Nidra heb gedaan en kom ik tot nieuwe inzichten. Ik weet zeker dat ik nooit meer zonder wil.
J.
Yoga Nidra help me to get rid of the daily stress, to gain focus for important decisions while at the same time being grounded.
C.
Voor mij geeft Yoga Nidra direct energie, rust en helderheid.Favoriete moment van de dag is rond een uur of 3 wanneer mijn energie nivo het laagst is. Sinds ik de afgelopen jaren regelmatig Nidra doe, merk ik meer balans zowel emotioneel als fysiek en meer vertrouwen in mijn lichaam en geest. Vooral het weten dat ik me altijd beter zal voelen na het doen van een Nidra, wat maar een half uurtje niks doen kost, maakt dat het voor mij onmisbaar is geworden als onderdeel van mijn leven.
M.
Yoga Nidra is heel helpend voor mij om beter te kunnen slapen waardoor ik meer ontspanning ervaar in het dagelijks leven. Zelf heb ik een paniekstoornis.
Yoga Nidra lessen hebben mij heel erg geholpen om beter hiermee om te kunnen gaan. Ik raad iedereen aan om het te proberen.
D.

Waarom deze gratis
Quick Recharge audio?

Omdat ik het jou ook gun om te voelen hoe gemakkelijk en moeiteloosheid het is om te ontspannen en weer op te laden.

Wist je dat………                                                               

wij véél te véél doen op een dag en véél te véél in ons hoofd zitten? We vinden het vaak moeilijk om onze gedachten en zorgen los te laten. En dat is ook juist waar de spanning vandaan komt en die spanning gaat in ons lichaam vast zitten. Herken jij dit? Er is niet genoeg balans in hoeveel wij doen en hoeveel wij ontspannen op een dag. En dat zorgt bij vele mensen voor stress, chronische spanning, vermoeidheid, slapeloosheid, overprikkeld zenuwstelsel, hoge bloeddruk, burnouts en andere gezondheidsklachten. 

Ik onthul al mijn kennis en geheimen over stress en hoe jij het kunt herkennen en hoe jij moeiteloos en gemakkelijk kunt ontspannen. Ook hoe jij het meteen in het dagelijks leven kunt toepassen. Ben jij nieuwsgierig? 

Dan is de ” Treat”  het grootste kado wat jij jezelf kunt geven. Eindelijk een kado waar je de rest van je leven iets aan hebt. 

Ik geef al jaren deze Treat live en binnenkort is deze “Treat” ook als onlinecursus te volgen. Een Treat die jij thuis kunt uitpakken. Wil jij de beste versie van jezelf worden? 

Maar nu……. is het tijd om eens zelf te ervaren hoe gemakkelijk het is om te ontspannen en op te laden. 

Wist je dat 30/40 min Yoga Nidra gelijk staat aan 3 á 4 uur slaap?

Ben jij klaar to Reset & Recharge & Reboost

Download nu mijn GRATIS Quick Recharge en ontvang meerdere video’s 

50%

Je bent er bijna!!

Waar mag ik de audio naartoe sturen?