Er zijn nog steeds veel mensen die verbaasd zijn dat ik elke dag tijd heb voor mijn yoga nidra sessie. Dat ik nu bijna 6 jaar lang ELKE dag mediteer. Ja, ik heb nog nooit een dag gemist. mediteren. Ik kan je vertellen dat als je eenmaal een ritme hebt gevonden het helemaal geen moeite meer kost. Je brein veranderd en dan is het geen keus meer maar het is een gewoonte. Net zoals tandenpoetsen. Je denkt er niet meer over na. Je doet het gewoon. Het is een gewoonte want je weet als je je tanden hebt gepoetst dat het goed voor je is als je tanden schoon zijn, je gaatjes voorkomt en je heerlijk fris ruikt en daarom doen we het. Met mediteren is het precies zo.

Iedereen die al langer en ook regelmatig mediteert is zich bewust van de positieve effecten ervan. Gelukkig bevestigen de Wetenschappelijke onderzoeken de vele voordelen van mediteren.

En toch ondanks dat jij bekend bent met deze positieve effecten is het misschien toch nog lastig om een vast ritme te vinden en om het dagelijks te blijven doen is vaak nog behoorlijk uitdagend. 

Daarom deze Mei Yoga Nidra Challenge!!

Het aanleren van een nieuwe gewoonte gaat niet vanzelf. Uit onderzoek blijkt dat je hersenen hiervoor nieuwe verbindingen aan moeten maken. Hoeveel tijd precies is afhankelijk van de gewoonte en daarom wordt er vaak uitgegaan van minimaal 21 dagen.

Het is belangrijk dat er geen dag tussen zit dat je het overslaat. 

Geen probleem aIs dat wel het geval is want dan begin je weer opnieuw bij dag 1. 

Je hoeft niet elke dag opnieuw een keuze te maken. Je maakt één keer de keuze voor de hele maand MEI en dat is je commitment. Daarna is het een kwestie van gewoon doen.

Met elkaar zorgt voor verbinding. En zo dragen we elkaar in verbinding tijdens deze Challenge.

Ik stuur regelmatig een email met wat tips, voordelen of weetjes tijdens deze Challenge.

Deze Challenge is dit keer gratis. Het enige wat ik vraag is mijn yoga nidra audio te luisteren tijdens deze challenge. Misschien heb je van mij een persoonlijke yoga nidra, een audio van de Treat of de Audiobox. Je kunt een maand lang dezelfde audio luisteren of steeds afwisselen. Ik zelf vind het fijn om af te kunnen wisselen.

Binnen 23 minuten gefocust en opgeladen dankzij deze unieke Quick Recharge audio

Download gratis Quick Recharge Audio