Meditation in Motion

“START BY BEING WHAT YOU ARE DOING IT FOR”.

Betreed de wereld van innerlijke rust in beweging tijdens de betoverende “Meditation in Motion” les! 

Wie verlangt er nu niet naar de serene stilte tussen onze gedachten? Te vaak zijn we gevangen in de drukte van onze gedachten en verstrikt in alles wat nog op ons to-do lijstje staat. Hierdoor blijft de constante rust die eigenlijk altijd aanwezig is, vaak onopgemerkt.

In de Meditation in Motion les neem ik  je mee op een reis om bewust de stilte en rust binnenin jezelf te ervaren. Via diverse oefeningen, houdingen en ademhalingstechnieken leid ik je naar een dieper bewustzijn van de innerlijke kalmte. Deze bijzondere les transformeert het gebruikelijke ‘denken en doen’ naar het meer introspectieve ‘voelen en zijn’, waarbij elke beweging een stap is naar innerlijke rust

Stap uit de sleur van gedachten en ontdek samen wat er schuilt voorbij de oppervlakkige drukte.  Met behulp van de Integrative Amrit Methode uit de VS, geworteld in eeuwenoude wijsheden, begeleid ik je naar een staat van diepe innerlijke vrede. Doe mee en laat de stroom van gedachten los, zodat je de tijdloze stilte kunt omarmen die altijd aanwezig is, wachtend om ontdekt te worden.

Donderdag 14, 21, 28 September 2023 van 19:30 – 21:00 in de Vrijman

De les wordt in het Engels gegeven.

Donderdag 14, 21, 28 September ’23

19:30 -21:00 in de Vrijman

Binnen 23 minuten gefocust en opgeladen dankzij deze unieke Quick Recharge audio

Download gratis Quick Recharge Audio