Maandag 15 April t/m Donderdag 18 April 2024

Ga je met ons mee op Yoga Retreat?  

Wij, de zusjes Marisa en Chantal Rio Maior, organiseren van  maandag 15 april 2024 t/m donderdag 18 April 2024 een Retreat waarin we je meenemen naar een heerlijke plek.

4 dagen lang neem je bewust tijd voor jezelf, om naar binnen te gaan, te ontspannen, op te laden en kun je met nieuwe inzichten en energie terug gaan naar huis. 

Gun jezelf dit cadeau en geniet van een midweek dat in het teken staat van diverse vormen van yoga (Yin, Yin Yang en Nidra), meditatie, ademhalingsoefeningen, journalen, (kook)workshop en overheerlijk puur eten. Een Retreat waarin niks moet en je alle ruimte krijgt voor jezelf. Iedereen kan meedoen of je nu een ervaren yogi bent of voor het eerst de mat opgaat.

De locatie: We gaan naar Oterleek, een klein dorp aan een dijk in Noord-Holland. Hier liggen onze roots en we vinden het dan ook heel bijzonder om hier terug te keren voor onze Yoga Retreat. Net buiten het dorp ligt De Bietenhaven www.debietenhaven.nl waar we deze midweek verblijven. Een plek weg van alle drukte, waar je heerlijk kunt wandelen over de stille dijk of door de weilanden. 

Het programma: De inhoud van het programma wordt nog even geheim gehouden.

Over ons: Zoals gezegd, zijn wij de zussen Marisa en Chantal Rio Maior. Allebei zijn we gegrepen door yoga, met vooral een passie voor Yoga Nidra (die je in de diepste staat brengt van meditatie). Samen geven we ééndaagse en meerdere daagse Yoga Nidra ReTreats, Chantal geeft Yoga Nidra aan volwassenen en tieners. Marisa geeft naast Yoga Nidra ook Yin/ Yang, Vinyasa & Yoga Therapy.

Esther’s Cookery:Het vegetarische eten en lekkere tussendoortjes tijdens de Yoga Retreat worden verzorgd door onze persoonlijke kok Esther van Esther’s Cookery De hele dag door  worden we verwend met overheerlijk eten en dit keer geeft ze ook een Kookworkshop dus dit is je kans om haar heerlijke eten ook zelf te kunnen maken.

Esther heeft haar eigen kookstudio in Amsterdam waar ze de meest fantastische kookworkshops geeft. Ze schreef het vegetarisch kookboek Nosh en haar tweede kookboek Tahin is nu ook al te koop. Je hoort het al wij zijn fan van haar en al haar gerechten!    https://www.estherscookery.nl                                             

Kamers:De slaapkamers zijn verdeeld over drie verdiepingen. Er zijn eenpersoonskamers, tweepersoonskamers en een driepersoonskamer. Kom jij alleen of kom je samen?Op elke etage is een gezamenlijke badkamer en meerdere toiletten aanwezig. Enkele kamers hebben een eigen badkamer. 

Investering in jezelf:  875 euro per persoon dat is inclusief verblijf, yogalessen/ meditatie, workshops, ontbijt/ lunch/ diner/ tussendoortjes en onbeperkt drinken.

Early Bird korting Schrijf je nu in en krijg 100 euro korting =  775 euro 

Ben jij 1 van de eersten die zich inschrijft én ga jij samen met iemand een kamer delen dan maken jullie kans op een kamer met eigen badkamer! Hopelijk ben je net zo enthousiast als wij en wil je deze midweek niet missen! Na registratie ontvang je binnen 24 uur een persoonlijke bevestigingsmail. Heb je nog vragen dan kun je ons altijd bellen of mailen.

Liefs, Marisa, Chantal & Esther.

ps. Indien de Retreat niet door kan gaan vanwege nieuwe corona maatregelen dan krijg je het reeds betaalde geld teruggestort (zie boeking-en annuleringsvoorwaarden).

Wil je weten wat anderen van de retreat vonden? Kijk en meld je dan nu aan!

Binnen 23 minuten gefocust en opgeladen dankzij deze unieke Quick Recharge audio

Download gratis Quick Recharge Audio