Ontspanning, focus, inzicht, rust, creativiteit en volop energie dankzij deze unieke audiobox

Vanaf nu kun jij ALTIJD moeiteloos en gemakkelijk spanning loslaten en energievol zijn.

Nidra Audiobox

800+ enthousiaste luisteraars

0 +
Deelnemers Yoga Nidra
1 +
dagen achter elkaar nidra

Ontspannen en loslaten makkelijk? Ja hoor....

Veel te veel doen op een dag en veel te veel in ons hoofd zitten. We vinden het vaak moeilijk om onze gedachten en zorgen los te laten. En dat is ook juist waar de spanning vandaan komt en die spanning gaat in ons lichaam vastzitten. Herken jij dit? Er is niet genoeg balans in hoeveel wij doen en hoeveel wij ontspannen op een dag. En dat zorgt bij vele mensen voor 

  • stress
  • chronische spanning
  • vermoeidheid
  • slapeloosheid
  • angsten
  • verslavingen
  • overprikkeld zenuwstelsel
  • hoge bloeddruk
  • burnouts en andere gezondheidsklachten

Ik heb jaren chronische spanning gehad in mijn nek en schouders en had een overprikkeld zenuwstelsel. Ik reageerde al voordat ik kon nadenken. Ik was impulsief, snel geïrriteerd, onrustig, moe en alles voelde altijd alsof het mij persoonlijk werd aangedaan. 

Hierover vertel ik uitgebreid in mijn podcasts. Zelfs na jaren yoga ervaring en als yoga teacher was er niets wat bij mij van binnen voor echte rust kon zorgen. Tot I AM Yoga Nidra in mijn leven kwam, wat mijn hele leven heeft veranderd.

Al meer dan 6 jaar luister ik elke dag naar een Yoga Nidra-audio en elke dag weer voel ik mij de beste versie van mijzelf.

Wist je dat 30/40 min Yoga Nidra gelijk staat aan 3 á 4 uur slaap? Iedere Yoga Nidra is anders en ook het effect is elke dag weer anders. Na de Yoga Nidra voelt mijn hele lichaam ontspannen en hersteld. Mijn gedachten en zorgen zijn weg en ik ervaar ruimte in mijn hoofd en lichaam. Ik maak betere keuzes voor mij zelf.   

Waarom deze Audiobox?  

Omdat ik het jou ook gun om te voelen hoe gemakkelijk en moeiteloos het is om te ontspannen en weer op te laden. Ik spreek al langer persoonlijke Yoga Nidra-audio’s en geef ook een Treat  waarbij je een Nidra-audio mee naar huis krijgt. Maar met deze audiobox kun jij elke dag zelf kiezen waar jij op dat moment behoefte aan hebt.

Download nu de Audiobox en ontvang direct toegang tot meerdere audio’s. Binnen no-time laad je wel volledig op! Ben jij er klaar voor om het zelf te ervaren?  

Probeer het vandaag nog en voel zelf hoe gemakkelijk het is! 

Dit aanbod is slechts tijdelijk!
Onderneem vandaag actie voordat de prijs omhoog gaat! 

De originele Yoga Nidra's zijn Engelstalig maar omdat er ook vraag was naar Nederlandstalige krijg jij deze er
NU gratis bij.

Yoga Nidra is voor mij ultieme zelfcare en de manier om even in mezelf te keren in het hectische leven met een drukke baan en jonge kinderen. Na een klein half uurtje voel ik me als herboren en kan ik er weer tegenaan. Naast energie geeft het me ontspanning en kracht. Vaak zie ik alles een stuk helderder als ik Yoga Nidra heb gedaan en kom ik tot nieuwe inzichten. Ik weet zeker dat ik nooit meer zonder wil.
J.
Yoga Nidra help me to get rid of the daily stress, to gain focus for important decisions while at the same time being grounded.
C.
Yoga Nidra is heel helpend voor mij om beter te kunnen slapen waardoor ik meer ontspanning ervaar in het dagelijks leven. Zelf heb ik een paniekstoornis. Yoga Nidra lessen hebben mij heel erg geholpen om beter hiermee om te kunnen gaan. Ik raad iedereen aan om het te proberen.
D.

De originele Yoga Nidra's zijn Engelstalig maar omdat er ook vraag was naar Nederlandstalige krijg jij deze er nu GRATIS bij!

Inhoud Nidra Audiobox

Vijf Engelstalige en vijf Nederlandstalige Nidra's:
Relax & Reset & Reboost & Recharge

Ontspan & Laat los

Gebruik: Als je last hebt van stress, fysieke pijn, spanning, zorgen, angsten, controle, perfectionisme, vol/druk hoofd of wanneer je lichaam genezing nodig heeft.

Tijd: 31 min

Inspiratie & Creatie

Gebruik: Als je inspiratie nodig hebt, wilt creëren,  als je grenzen en blokkades wilt los laten en ideeën wilt laten stromen. Bijvoorbeeld als je een writersblock hebt of je te veel in je hoofd zit, kan de energie niet stromen.                                  Note: Journal meteen als je uit de Nidra komt.

Tijd: 29 min.

Diepe Slaap

Gebruik: Wanneer je moeite hebt om in slaap te vallen of wanneer je ’s nachts wakker wordt en niet meer in slaap kan vallen. Je geest moet alle gedachten en indrukken van de dag loslaten om in slaap te kunnen vallen. Als je teveel spanning in je lichaam en geest vasthoudt, is het lastig om goed te slapen.

Time:  28 min.

Inzicht & Helderheid

Gebruik: Zit je vast en blijf jij maar steeds denken en je zorgen maken over een bepaald persoon of situatie of over je eigen gedrag.  Note: Journal meteen je inzichten zodra je uit de Nidra komt.

Time: 33 min.

Energieboost

Gebruik: Wanneer je moe bent, je niet goed kan focussen en concentreren en je weinig tijd hebt. Deze Nidra kalmeert de geest, ontspant het lichaam en verbetert focus en concentratie. Laadt snel jouw batterij weer op.

Time: 23 min.

AUDIOBOX

€37,-

Dagen
Uren
Min
Sec

Dit is wat je ondekt:


Veelgestelde vragen

De diepste staat van meditatie. Die heel gemakkelijk en moeiteloos is want je kunt het liggend ervaren. 

De slaap van de Yogi’s.

 

Nee, het enige wat jij hoeft te doen, is comfortabel liggen en mijn stem volgen. 

Je ontvangt 3 verschillende video’s waarin wordt uitgelegd wat Yoga Nidra is, wie ik ben en hoe je comfortabel kunt liggen.

Het liefst wel maar het gaat erom dat de energie goed door je hele ruggengraat kan stromen. Maar je kunt ook op je zij liggen. Zelfs zittend op een stoel is het mogelijk. 

De Audiobox bevat 5 verschillende Yoga Nidra’s.

Je kunt van tevoren kiezen of je het in het Engelstalig of Nederlandstalig wilt ontvangen.

 

Dat ligt er helemaal aan wat jij op dit moment nodig hebt. In welke mood ben je? Bij iedere Nidra-audio wordt uitgelegd waarvoor je het kunt gebruiken.

Je gaat door verschillende zogenoemde ‘brainwave states’ en daardoor hoor en versta je niet alles en dat hoeft ook niet. Blijf rustig naar mijn stem luisteren.

Je valt in slaap omdat je te moe bent. Je lichaam zal altijd uit overlevingsmechanisme kiezen voor slaap. Des te vaker jij de Nidra-audio beluistert des te makkelijker is het om wakker te blijven. Je traint je lichaam om wakker te blijven. Het heeft altijd effect, maar de meeste benefits krijg je als je wakker blijft.

Je hebt momenten dat je heel diep wegzakt en dat je mij misschien niet meer hoort of begrijpt. Dat noem je “gaps” laat dit gebeuren. Als je weer wakker wordt aan het einde van de audio wanneer ik je er weer uit haal met mijn stem, dan sliep je niet. 

Je kunt betalen met iDeal, Bancontact, Apple Pay, Creditcard of Paypal.

I met Yoga Nidra through Marisa last year while my life was going 300 miles an hour. And when I say 300, not 200, I truly mean it. Full time job, 15 meetings a day, 70 hour workweeks, huge team to manage, away from family or any other support system, 2 small kids, mom with cancer... you name it, I can tag it.

My experience with Yoga Nidra (audios) has been an incredible journey where I initially used them to relax, to be happy with how much I can do, to feel 'enough'. Lately, as the landscape around me is getting tougher and tougher having loved ones lost, meaning of life being questioned.;

Marisa and the personal YN audio's helped me deal with anxiety attacks and literally saved me like a "life vest", enabled me to stay above water. Honestly, I call it my daily pill now. Because with Yoga Nidra I don't need any other medication to take on the day to deal with what's needed to be done or get back to sleep when I need to.

It helps me not getting drowned by the constant " thinking & doing" and getting tuned with my body and it needs. And help let go of the things I don't need anymore including losing 14 kg throughout the process.Forever grateful to meet this amazing women and her voice in a time most needed in my life.
A.
Yoga Nidra has been a powerful tool for me to work through depression, anxiety and PTSD. Marisa has guided me in private and group sessions what has given me lots of strength and emotional power to move forward.

Feeling your body in a way that one has forgotten, bringing you closer to oneself again by hearing & feeling yourself. I highly recommend the professional work & loving energy that Marisa has guided me. Nidra is an awesome way to get the week started and do greatness for your body, mind & and soul. Thank you Marisa for everything, Namaste.
G.

AUDIOBOX

€37,-

Dagen
Uren
Min
Sec

"Het enige wat jij hoeft te doen, is mijn stem volgen"