Aanbod

Yoga & Retreats

 

Yin & Nidra

Amazing combinatie waar we beginnen met yin yoga waardoor het lichaam en de mind wordt voorbereid voor de Yoga Nidra. Yoga Nidra betekent de slaap van de Yogi’s, de diepste, liggende meditatie.

Yin Yang

Een combinatie van yin en yang oefeningen. Waarbij dynamische houdingen(yang) worden afgewisseld met houdingen die langer (yin) worden vastgehouden.

Retreat

Wij, de zusjes Marisa en Chantal Rio Maior, organiseren van maandag 20 maart t/m donderdag 23 maart 2023 een Retreat waarin we je meenemen naar een heerlijke plek. 4 dagen lang neem je bewust tijd voor jezelf, om te ontspannen en op te laden en kun je met nieuwe inzichten en energie terug gaan naar huis.

Stress Release Workshop Treat 1

Ik onthul wat het geheim is van ontspanning. Wat stress voor effect heeft op je lichaam. En hoe  jij zelf  balans kan creëren in jouw Zenuwstelsel. Hoe en wat Yoga Nidra voor jou kan betekenen. Ontdek nu zelf hoe jij de beste versie van jezelf kunt zijn. Hoe wil jij je voelen? In balans, ontspannen, creatief, gefocust en opgeladen? Kom naar de Treat.

Stress Release Workshop Treat 2

Je voelt het effect van Yoga Nidra en je weet dat het je ontspant, herstelt en oplaad. Alleen is het ook belangrijk om inzicht te krijgen in welke “dingen” jou stress geven. In Treat 2 ga jij op zoek naar welke gedachten en overtuigingen en gewoonten er bij jou aanwezig zijn die jou stress geven.  En hoe jij die kunt veranderen. 

Binnen 23 minuten gefocust en opgeladen dankzij deze unieke Quick Recharge audio

Download gratis Quick Recharge Audio