Groepslessen

Groepslessen & Retreats

 

Yin Yang Yoga

Een combinatie van yin en yang oefeningen. Waarbij dynamische (yang) houdingen worden afgewisseld met houdingen die langer (yin) worden vastgehouden. Deze les richt zich op het versoepelen en versterken van spieren, bindweefsel en gewrichten. Het is een les waarbij je lichamelijk wordt uitgedaagd om op een ontspannen manier je eigen grenzen te ontdekken. Elke week staat er een ander thema in de les centraal.

 

 

Yin & Nidra Yoga

Amazing combinatie waar we beginnen met yin yoga waardoor het lichaam en de mind wordt voorbereid voor de Yoga Nidra. Bij Yin Yoga draait het om overgave en ontspanning. Pezen, bindweefsel en gewrichten worden verbeterd. Yoga Nidra betekent de slaap van de yogi’s. Yoga Nidra is een van de diepste vormen van meditatie. De les is 45 min Yin Yoga en 30 min Yoga Nidra.  

Retreat

Wij, de zusjes Marisa en Chantal Rio Maior, organiseren van maandag 20 maart t/m donderdag 23 maart 2023 een Retreat waarin we je meenemen naar een heerlijke plek. 4 dagen lang neem je bewust tijd voor jezelf, om te ontspannen en op te laden en kun je met nieuwe inzichten en energie terug gaan naar huis.

Stress Release Treat 1

Ik onthul wat het geheim is van ontspanning. Wat stress voor effect heeft op je lichaam. En hoe  jij zelf  balans kan creëren in jouw Zenuwstelsel. En hoe en wat Yoga Nidra voor jou kan betekenen. Ontdek nu zelf hoe jij de beste versie van jezelf kunt zijn. Hoe wil jij je voelen? In balans, ontspannen, creatief, gefocust en opgeladen? 

Stress Release Treat 2

Je voelt het effect van Yoga Nidra en je weet dat het je ontspant, herstelt en oplaad. Alleen is het ook belangrijk om inzicht te krijgen in welke “dingen” jou stress geven. In Treat 2 ga jij op zoek naar welke gedachten en overtuigingen en gewoonten er bij jou aanwezig zijn die jou stress geven.  En hoe jij die kunt veranderen. 

Binnen 23 minuten gefocust en opgeladen dankzij deze unieke Quick Recharge audio

Download gratis Quick Recharge Audio