“Het geheim van Ontspanning: Stressmanagement en Yoga Nidra”

Zaterdag 23 September 2023 10:00-14:30   Treat yourself !!

Ontdek de kracht van ontspanning en leer omgaan met stress tijdens onze inspirerende workshop:
“Het Geheim van Ontspanning: Stressmanagement en Yoga Nidra”. Dit is het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven – een geschenk waar je de rest van je leven baat bij zult hebben.  
Ontdek tijdens deze workshop hoe je diepe ontspanning kunt ervaren en de innerlijke stilte kunt vinden, waarbij gedachten en gevoelens op de achtergrond verdwijnen. Het is een waardevolle kans om jezelf volledig te ontspannen en opgeladen te voelen.

 

Tijdens de workshop behandelen we verschillende aspecten van stress, inclusief de impact, symptomen en oorzaken ervan. Je krijgt waardevolle tools en tips om effectief met stress om te gaan en betere keuzes te maken in het dagelijks leven. Daarnaast delen we de kracht van Yoga Nidra (ook bekend als slaapmeditatie) – een moeiteloze manier om van spanning naar diepe ontspanning te gaan. We leggen uit wat Yoga Nidra inhoudt en wat het voor jou kan betekenen. Je leert hoe het je brein verandert en je zenuwstelsel in balans brengt.

Tijdens de workshop heb je ook tijd voor zelfreflectie. Je krijgt inzicht in de specifieke bronnen van stress in jouw leven en begrijpt hoe stress je lichaam beïnvloedt. We voorzien je van waardevolle inzichten en praktische tools, zodat je thuis verder kunt werken aan het verminderen van stress. Bovendien ontvang je je eigen journal waarin je al je gedachten en bevindingen kunt opschrijven.

Natuurlijk bieden we je ook de gelegenheid om Yoga Nidra zelf te ervaren. Je krijgt een heerlijke Yoga Nidra-sessie, de diepste staat van meditatie, zodat je meteen kunt voelen wat Yoga Nidra inhoudt. Als cadeau voor je deelname ontvang je een audio-opname van de Yoga Nidra-sessie, zodat je thuis moeiteloos kunt blijven mediteren en ontspannen.

Tijdens de workshop word je verwend met heerlijke energierijke dadelballetjes, chocolade, fruit, thee en meer. We zorgen ervoor dat je jezelf kunt onderdompelen in een ontspannen en inspirerende sfeer.

Ben je nieuwsgierig naar het geheim van ontspanning?

Meld je dan nu aan voor onze workshop “Het Geheim van Ontspanning: Stressmanagement en Yoga Nidra”.  

Ontdek de transformerende kracht van Yoga Nidra en leer effectief omgaan met stress. Het is tijd om voor jezelf te zorgen en de weg naar innerlijke rust te bewandelen.

Investering: 125 euro 

” De Yoga Nidra Treat was precies wat ik nodig had! Ik volg al een tijdje nidralessen bij Marisa en vond het heel interessant om meer te horen over deze vorm van yoga. Marisa en Chantal vertellen je met heel veel enthousiasme, warmte en professionaliteit in een paar uur alles over de I Am Yoga Nidra. Naast al die theorie is er natuurlijk ook een heerlijke nidra-sessie en lekkere hapjes, waaronder een zalige home-made soep. Na deze treat begrijp ik zo veel beter wat er gebeurt en waar het allemaal goed voor is (echt voor héél veel). Alles klopte!  Ik kijk nu al uit naar de Treat 2! ”

Judith

“A treat from the beginning to the end! “

Kim

“De hele treat was tot in de puntjes verzorgd. Zo kreeg je bij binnenkomst een gepersonaliseerde journal om al je bevindingen in bij te houden. Daarnaast waren er ook heerlijke zelfgemaakte treats. Marisa en Chantal zijn 2 bevlogen yogi’s die het theoretische deel over Yoga Nidra zeer goed overbrengen. Perfecte mix van theorie en praktijk.”

Anouk

“Je krijgt theorie over je staat van zijn, wat nidra met je doet, waar je verantwoordelijk voor bent, hoe om te switchen tussen verschillende staten. Er waren lagen dadels, hapjes, ieder zijn eigen thermoskan met gekookt water voorzien van je naam een boekje met voorgedrukt je naam, soep met brood achteraf… Zo professioneel opgezet Ik ben zo blij dat ik geweest ben! – Gun het jezelf! “

Fatiha

“Wat een heerlijke dag, de sfeer was zo ontspannen en fijn, en alles zo zorgvuldig en liefdevol verzorgd. Het was met recht een Treat!
De combinatie van theorie en praktijk en tijd voor zelfreflectie was mooi afgestemd. Echt even helemaal iets moois doen voor mezelf met lieve mensen om me heen… Ik was al een grote fan van de I AM Nidra methode en de lessen van Marisa, en de combinatie van verdieping en oefening met een mooie balans tussen de krachten van Chantal en Marisa hebben mij alleen maar nog meer overtuigd dat Nidra bij mij hoort!  Ik doe nu al 12 dagen elke dag een Nidra van een half uur, zonder uitzondering, iets wat me eerder steeds niet lukte.”
– Marielle

Marielle

“De Yoga Nidra treat bij Marisa en Chantal was zeer inspirerend. Ik heb genoten en kan niet wachten tot de volgende treat. Door de Yoga Nidra sessies ben ik veel rustiger geworden en kan ik mijn drukke leven veel beter aan. I am a human being, not a human doing.”

Waih

“De Yoga Nidra Treat was met recht een treat. Bij binnenkomst werden we zeer gastvrij ontvangen en voelde ik me meteen welkom. Het was duidelijk dat het een fijne dag zou worden waar er voor me zou worden gezorgd, een echte mini re-Treat. We kregen een allemaal een eigen notitieboekje met onze naam erop gedrukt en een eigen thermoskan met een naam tag, lekker coronaproof. Chantal en Marisa zijn 2 ontzettend lieve enthousiaste dames en ze hebben met humor en veel kennis een zeer waardevolle dag gecreëerd. Ik weet nu pas waarom het zo belangrijk is om Nidra te doen….en vanaf dat moment doe ik nu ook keurig iedere dag de ingesproken nidra die we als cadeautje mee naar huis hebben gekregen of de nidra die Marisa speciaal voor mij heeft ingesproken. Daarnaast heeft Chantal ook een persoonlijke nidra ingesproken voor mijn dochter van 10. In het begin vond ze het lastig, maar nu vraagt ze er zelf om voor het slapen gaan!”

Bianca

“Super fijne treat tot in detail verzorgd! Informatief maar vooral heerlijk relaxed. Ik kijk uit naar de volgende treat!”

Mijke

“Een liefdevolle ontvangst, persoonlijke aandacht to the max, gezonde en heerlijke lekkernij. Genoten en dankzij deze zussen helemaal into yoga Nidra”

Pamela

Binnen 23 minuten gefocust en opgeladen dankzij deze unieke Quick Recharge audio

Download gratis Quick Recharge Audio