Yoga

Yoga & Stress release Workshop & Retreat

 

Yin Yang

Een combinatie van yin en yang oefeningen. Waarbij dynamische houdingen(yang) worden afgewisseld met houdingen die langer (yin) worden vastgehouden.

 

Yin & Nidra

Amazing combinatie waar we beginnen met yin yoga waardoor het lichaam en de mind wordt voorbereid voor de Yoga Nidra. Yoga Nidra is de diepste staat van meditatie die je liggend mag ervaren. “De slaap van de Yogi’s”.

Yoga Nidra

Yoga Nidra is de diepste vorm van meditatie. Je ligt heerlijk comfortabel op de mat met een deken over je heen. Je volgt mijn stem volgt en je hoeft helemaal niets te doen. 

 

Stress Release Workshop Treat 1

Wat is Yoga Nidra en wat kan het voor jou betekenen. Wat stress voor effect heeft op je lichaam en welke stressoren er bij jou aanwezig zijn. Hoe balanceer jij je Zenuwstelsel en wat is het antwoord  op het geheim van Ontspanning Tijdens deze Treat krijg je inzichten en tools, waar je thuis  verder mee kunt gaan.  Je ontvangt je eigen journal waar je alles in op kunt schrijven.

En natuurlijk ga je zelf de Yoga Nidra ervaren.                 

Deze Yoga Nidra krijg je ook als audio mee naar huis zodat je elke dag thuis moeiteloos kunt mediteren. 

Stress Release Workshop Treat 2

In Yoga Nidra Treat 2 gaan we verder waar we in de Yoga Nidra Treat 1 zijn gebleven. Je krijgt een korte samenvatting over stress en over de eerste 3 mentale triggers. Tijdens deze Treat gaan we kijken naar 3 nieuwe mentale triggers. Zijn deze triggers van nu of uit een onverwerkt verleden? Als je jouw triggers gaat herkennen en door het ervaren van de Yoga Nidra gaat er meer ruimte en bewustwording komen waardoor jij veel minder stress gaat ervaren.In Treat 2 wordt het unieke aspect van I AM Yoga Nidra uitgelegd, Intentie. Wat is het verschil tussen een Doel en een Intentie? Door middel van Zelf reflectie ga jij je eigen Persoonlijke Intentie creëren, die jij tijdens de Yoga Nidra gaat gebruiken.

Retreat

Maandag 20 maart t/m donderdag 23 maart 2023. 4 dagen lang neem je bewust tijd voor jezelf, om te ontspannen en op te laden en kun je met nieuwe inzichten en energie terug gaan naar huis. Ga jij met ons mee? 

Binnen 23 minuten gefocust en opgeladen dankzij deze unieke Quick Recharge audio

Download gratis Quick Recharge Audio