Een jaar geleden heb ik de I AM Yoga Nidra teacher training van Kamini Desai in Denemarken gevolgd. Eerst een week een Immersion en toen 2 weken later de Certification. Later in het jaar ben ik voor de Advanced teacher training naar Ijsland geweest. Ontzettend mooie ervaring, prachtige omgeving, heerlijk eten en helemaal opgaan in mijn Nidra bubble. Ik had het Yoga Nidra boek al gelezen en ik volgde al elke dag yoganidra’s maar de immersion was echt een verdieping in mijzelf. De inhoud van de training zelf is echt beyond expectations. Wauw wie had dat van te voren kunnen bedenken dat er dus blijkbaar zoveel valt te leren over Yoga Nidra en dat de complete opleiding 100 uur is. Zoals veel al weten heeft Yoga Nidra mijn leven compleet veranderd en ben ik mega enthousiast en deel ik dit het liefst met iedereen. Want wie wil nou niet bewust ervaren wie je werkelijk bent.

Ik wist dat Kamini de opleiding dit jaar in Amsterdam ging geven. Ik heb gevraagd of ik haar assistent mocht zijn. En laat dit nou een van mijn minder sterke kanten zijn. Iets vragen aan een ander en kwetsbaar opstellen maar ik wilde het zo graag dus ik vond dat ik het moest doen. Ze reageerde heel enthousiast en ik was zo blij dit allemaal nog een keer te mogen ervaren en daarbij te kunnen assisteren.

Toen kwam Corona…. gelukkig werd er een oplossing gevonden en werd de opleiding via Zoom gegeven. Mijn zus en een vriendin hadden zich al aangemeld. Eerst waren we een beetje sceptisch of je de energie wat ik zo ontzettend indrukwekkend vond wel is te voelen door een computer scherm maar gelukkig was dat zeker het geval. Kamini haar energy is radiating!!! Super leuk dat ze het zelf nu kunnen ervaren waar ik al tijden zo enthousiast over ben. We hebben de eerste week Immersion erop zitten. Wat was het leerzaam en bijzonder om dit zo te mogen mee maken. Alle informatie nog een keer te kunnen opnemen, assisteren in breakout rooms via Zoom. Wauw wat een ervaring. Super dankbaar ben ik en morgen is deel 2 Certification. Weer een prachtige week is coming. I am ready……………………….Jai Bhagwan!! xxx

Binnen 23 minuten gefocust en opgeladen dankzij deze unieke Quick Recharge audio

Download gratis Quick Recharge Audio