Het is een doordeweekse ochtend, het is spitsuur. Je hebt slechts enkele minuten voordat de kinderen naar school moeten. De klok tikt genadeloos, maar je bent al de hele ochtend bezig met het klaarmaken van ontbijt, lunchpakketten en het vinden van die ene ontbrekende schoen. De stress begint zich nu al op te stapelen terwijl de dag net is begonnen en je werkdag vol gepland staat met vergaderingen, deadlines en klantenbezoeken.

Toen je werkdag eindelijk voorbij was en je thuis de deur opendeed, leek het alsof de chaos in je huis was geëscaleerd tot een nieuw niveau. De kinderen renden rond, hun schoolwerk verspreid over de keukentafel. De was stapelde zich op als een toren die maar niet vanzelf in de wasmachine terechtkwam. Het enige wat je op zo’n moment wilt, is rust!! Maar je ziet dat er nog zoveel gedaan moet worden.

Net op dat moment wordt er aangebeld, mijn vriendin staat voor de deur. Ze ziet de blik in je ogen en begrijpt meteen dat je er door heen zit. Ze vertelt je over de Treat.  Ze had zelf deelgenomen en was vol lof over hoe deze workshop haar had geholpen om meer balans te vinden in haar drukke leven, zelfs in de meest chaotische momenten.

Terwijl ze sprak, realiseerde ik me gelukkig dat ik niet de enige was die worstelde met de dagelijkse dingen. Haar verhaal raakte me, en ik besloot me in te schrijven voor de workshop.

Tijdens deze workshop ontdekte ik niet alleen de kracht van ontspanning door Yoga Nidra, een vorm van slaapmeditatie, maar leerde ik ook waardevolle tools en tips om stress effectief te beheersen.

Wat nog belangrijker was ik begreep eindelijk hoe stress mijn lichaam beïnvloedde en hoe ik ermee kon omgaan.Ik ging naar huis met nieuwe inzichten en praktische tools om met mijn stressoren om te gaan, zoals Marisa dat noemt.

Maar het hoogtepunt was het ervaren van Yoga Nidra zelf. Het was de diepste ontspanning ooit waarin mijn gedachten en zorgen op de achtergrond verdwenen.

En om het nog beter te maken, Chantal had allemaal lekkere dingen gemaakt. Dadelballetjes, chocolade, fruit, homemade soep en meer. Het was als een moment van verwennerij in een ontspannen en inspirerende sfeer.

Als je jezelf herkent in mijn verhaal, als je worstelt met de chaos van kinderen, huishouden, carrière en relaties, of als je wilt leren loslaten, dan raad ik deze Treat 1 zeker aan.

Wil je meer reviews lezen.

Schrijf je nu in voor Treat 1 “Het Geheim van Ontspanning: Stressmanagement en Yoga Nidra” en ontdek hoe je de balans kunt herstellen.

Zaterdag: 23 September 2023

Tijd: 10:00 – 14:30
Investering in jezelf: 125 euro

Binnen 23 minuten gefocust en opgeladen dankzij deze unieke Quick Recharge audio

Download gratis Quick Recharge Audio